Jani Gifts Relatiegeschenken en promotieartikelen

Over Jani Gifts

Jani-Gifts is een jonge onderneming die zich bezighoudt met de verkoop van Relatiegeschenken en Promotieartikelen in de B to B markt. 

Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring als mede ons uitgebreid netwerk, is het mogelijk om u een excellente service aan te bieden. Wij werken dan ook alleen maar met leveranciers, die deze excellente hoogwaardige producten, dan wel service, aanbieden. Met hulp van gespecialiseerde leveranciers van diensten, bieden wij u een breed scala aan van bedrukkingsopties. Meer kleuren druk, lasergravuur, digitale print en borduren, zijn zaken, die aan de exclusiviteit mee werken om u te helpen onderscheid te maken in uw branche.

Relatiegeschenken dan wel promotieartikelen zijn niet zomaar give-aways. Integendeel, zij verwoorden uw bedrijf en diensten en juist daarom zien wij de relatiegeschenken en promotieartikelen als exclusieve gebruikersartikelen, die u kunnen helpen om uw gewenste doel te behalen.

 

Wij zijn er dan ook om u te helpen. Niet wij bepalen wat u zou moeten kopen. Dit doet uzelf . Wij helpen u alleen om de juiste keuze te kunnen maken, zodat u zich ook kunt onderscheiden. Wij stellen ons altijd de volgende vraag af:

 

Hoe kan een relatiegeschenk dan wel promotieartikel bijdragen u te helpen uw doel te bewerkstelligen. Er zit meer achter een geschenk, dan alleen het geschenk op zichzelf.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jani-Gifts.